Vrouwelijk Ondernemerschap in de spotlights

Women in Retail & Consumer netwerkevent

Wij kijken terug op een geslaagd Women in Retail & Consumer netwerkevent dat plaatsvond op dinsdag 22 november jl in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Het thema van het evenement was 'Vrouwelijk Ondernemerschap'. We hebben een prachtige presentatie van Vivienne van Eijkelenborg, Zakenvrouw van het jaar 2016, mogen bijwonen. Vivienne is CEO en eigenaar van Difrax BV, Nederlands marktleider in de zo kenmerkend vormgegeven babyartikelen die in meer dan 20 landen wereldwijd verkrijgbaar zijn. Door haar ruime ervaring als CEO van Difrax is Vivienne een bekende in het Nederlandse en internationale retaillandschap. Haar missie is (vrouwelijk) ondernemerschap te ondersteunen.

Daarnaast gaf Angélique Koopmans een presentatie over SheSuit. Als afsluiting was er voor de bezoekers van het WiR event gelegenheid om de exclusieve ontwerpen van SheSuit van dichtbij te bewonderen tijdens de modeshow.

Benieuwd naar de exclusieve SheSuit ontwerpen en de modeshow? Klik onder afbeelding voor het filmpje!

Rode inspiratie om alvast in de kerstsfeer te komen

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Abonneer op onze nieuwe nieuwsbrief en ontvang artikelen, interviews, ervaringen, en meer actualiteiten speciaal voor jou!