Zodra ik mijn confectiekleding verruil voor een SheSuit maatpak, word ik steevast benaderd door deelnemers aan het congres met de mededeling 'I love your suit!

Sandra Konings

Partner BDO Advisory - Cyber Security

Sandra heeft meer dan zestien jaar internationale ervaring als Chief Security Officer waarvan acht jaar in de financiële wereld en acht jaar bij ASML. Nu is zij leading partner van de Cybersecurity praktijk bij BDO. Daarnaast is ze medeoprichter en voorzitter van de Eindhoven Cyber Security Group en heeft ze de rol van voorzitter vervuld van het ISAC (Information Sharing and Analysis Centre) voor Nederlandse multinationals. Naar Amerikaans voorbeeld wordt daar gebouwd aan een kennisnetwerk op het gebied van integrale veiligheid, beveiliging, vitale infrastructuur en maatschappelijke veiligheid.

“Regelmatig spreek ik op (internationale) vakcongressen en zodra ik mijn confectiekleding verruil voor een SheSuit maatpak, word ik steevast benaderd door deelnemers aan het congres met de mededeling “I love your suit!”.

Mijn pakken van SheSuit stralen daadkracht, kwaliteit en vakbekwaamheid uit. Precies wat ik wil. De dagen dat ik op moet treden draag ik dan ook altijd een combinatie van SheSuit. Het geeft me kracht en helpt om kennis en kwaliteit uit te stralen.”