Het is heerlijk als je je geen zorgen hoeft te maken over je kleding.

Meiny Prins

Algemeen directeur Priva

Meiny is algemeen directeur Priva, een bedrijf dat klimaatsystemen ontwikkelt voor een duurzame energiehuishouding, voor leef- en werkomgeving. Daarnaast is Meiny Zakenvrouw van het Jaar 2009. Ze geeft veel lezingen en is sparringpartner van bewindslieden op het gebied van duurzaamheid, innovatie en internationalisering

“Met Priva willen we samen met onze internationale partners een serieuze bijdrage leveren aan wereldwijde oplossingen voor voedsel, water en energie om zo een betere leef – en werkomgeving te creëren.

Ik werk 70 uur in de week en heb geen tijd en zin om ook nog eens te shoppen. Van werken krijg ik energie, van winkelen niet. Bovendien ben ik lang en zijn bij de normale confectiematen de mouwen  altijd te kort, de jasjes te klein, om over broeklengtes nog maar niet te spreken.

Om mijn boodschap over te brengen sta ik sta regelmatig op een podium. Dan wil ik niet te chique en te afstandelijk overkomen, maar juist toegankelijk en toch ook verzorgd.

Bij mijn internationale reizen hou ik rekening met de cultuur en gewoontes van het land. Voor de zekerheid draag ik dan, met name op een podium, mijn “lange-billen-jasjes”. Die kunnen wereldwijd overal en dan ben ik netjes en op de juiste plekken bedekt.

Het is heerlijk als je je geen zorgen hoeft te maken over je kleding. Kleding die gewoon goed zit, waardoor ik mij kan concentreren op mijn werk en het overbrengen van mijn boodschap.”