“Het belangrijkste aan kleding vind ik dat ik mijn eigen stijl behoud en me comfortabel en succesvol voel. SheSuit helpt mij daarbij”

Mariëlle Wiegmans
Associate Partner bij Crowe Horwath Foederer Corporate Finance

“Kleding draagt voor mij een deel van mijn persoonlijkheid uit, maar ik wil aan de aanschaf niet té veel tijd besteden. Een passende outfit vind ik een professionele uitstraling geven. Het zet je in je kracht en vergroot je gunfactor.
Daarbij zegt kleding veel over jezelf en is het een belangrijk onderdeel van de eerste indruk die je op anderen maakt. Ik heb liever een paar hele goede basisstukken in de kast, dan een hele kast vol met minder kwalitatieve stukken.
SheSuit maakt het mogelijk dat ik mijn eigen ideeën om kan zetten in een pak of jasje. Ik vind het leuk om mijn eigen stijl te hebben en dat mijn kledingstukken uniek zijn. Mijn kledingstijl beschrijf ik als sportief verzorgd, eigentijds en een tikkeltje stoer. Het hele plaatje moet bij mij kloppen en ik wil gedurende de dag er niet meer over nadenken. Het belangrijkste aan kleding vind ik dat ik mijn eigen stijl behoud en me comfortabel en succesvol voel. SheSuit helpt mij daarbij.”

Afspraak maken? U bent van harte welkom!