Afspraak maken? U bent van harte welkom!

Graag nodigen we u uit om langs te komen in ons atelier om kennis te maken met de mogelijkheden van SheSuit.

Dit doen we graag op afspraak zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Dat kan van dinsdag tot en met zaterdag. Bel of mail ons graag met uw voorkeursdatum en tijdstip.

Adres: Entrada 501 (1e verdieping), 1114 AA Amsterdam
Telefoon: +31 (0) 8 54 01 54 07
Email: info@shesuit.com

KvK: 57 71 08 48
BTW NL: NL 8527.01.664.B01
IBAN: NL83 TRIO 0390 9392 93

Ons team

Angélique Koopmans

Oprichter
Werkzaam bij SheSuit sinds de oprichting in 2007

“Mijn drive is het empoweren van (zaken)vrouwen. In mijn ogen zijn vrouwen gamechangers en verdienen zij het om meer zichtbaar te worden.”

Na haar studie geschiedenis in Leiden, begint Angélique haar carrière in het bedrijfsleven. Zij geeft leiding aan afdelingen van diverse bedrijven in de sector technologie. In haar rol als business unit manager en divisiedirecteur is Angélique ook op internationaal niveau actief.

In 2007 kiest zij voor een leven als ondernemer en start haar eigen couturebedrijf. Angélique begrijpt als geen ander dat een top (zaken)vrouw een top verschijning verdient. Haar persoonlijke aanpak en inspirerende adviezen zorgen ervoor dat iedere klant tevreden de deur uit loopt.

Elise Bunschoten

Meester Coupeur

“Van kleins af aan houd ik mij bezig met mode, ontwerpen én zelf kleding maken. Het stond voor mij als een paal boven water dat ik mij hier later professioneel mee bezig zou gaan houden. Ik leef bij SheSuit mijn droom. Maria is een ware mentor voor mij en ik leer iedere dag weer meer. Ik ben oprecht trots als ik een tevreden en stralende klant in een van onze producten voor de spiegel zie staan.”

Elise heeft altijd interesse gehad in het ambachtelijke vak. Na haar middelbare school kiest zij logischerwijs voor de Modevakschool in Hilversum. Vervolgens loopt ze stage bij SheSuit, onder de vleugels van Maria, en het team besluit dat het jonge talent niet gemist kan worden. Elises accuratesse, feilloze stikwerk en onbetwistbare oog voor detail maken dat de combinatie van patronen, stoffen en materialen uitgroeit tot een uniek couturestuk.

Gea van Oostveen

Technisch productontwikkelaar
Werkzaam bij SheSuit sinds 2007

“Als technisch productontwikkelaar werk ik, door middel van stylingtekeningen, werktekeningen en patronen, iedere wens van de klant tot in de kleinste finesses uit. Inmiddels heb ik een bibliotheek vol verzameld aan kennis, patronen en maatwerken. Ik vind het iedere keer weer een prachtige uitdaging om precies op het figuur van de klant nieuwe modellen, perfecte pasvormen en mooie lijnen te creëren.”

Gea volgt een studie aan de Modevakschool in Enschede, waar ze zich specialiseert in de richting ‘ontwikkelaar’. Na afronding van de Modevakschool, behaalt zij haar diploma Technische Commerciële Textielkunde. Tijdens deze laatste studie loopt zij een periode stage bij SheSuit. Ze wordt getriggerd door het nieuwe bedrijf, de gedeelde passie voor pasvorm en het maken van digitale patronen voor een uniek kledingstuk. Haar stage wordt omgezet in een contract. Sindsdien versterkt Gea het SheSuit team dagelijks met haar nauwkeurigheid, deskundigheid en perfectionisme.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang artikelen, interviews, ervaringen, en meer actualiteiten speciaal voor u!