Het klantproces

De klant is Koningin

1. U kiest uw eigen stof

Geselecteerd uit de beste internationale stofleveranciers kunt u een keuze maken uit meer dan 5000 stoffen, kleuren en materialen. Denkt u hierbij aan: cool wool stoffen die u het hele jaar door kunt dragen, Duchesse, Taft of Shantungzijde in allerlei sprekende kleuren, een combinatie van wevingen, kreukvrije stoffen, onmisbaar voor de Nederlandse zakenvrouw op de Gazelle, of de kenmerkende Chanel tweeds.

Hebt u voor een specifieke gelegenheid een klassiek colbert of pantalon nodig? Dan kunt u er een eigen SheSuit-couturestuk van maken. Dit neutrale kledingstuk krijgt een twist wanneer u kiest voor een bijzonder detail, zoals een andere knoop of een voering met een fantasieprint. Niemand ziet het, maar u weet het!

2. U bepaalt uw eigen stijl

Om erachter te komen wat u het meest flatteert en wat bij u past, nemen wij u mee in het land van Tailor Made. De stijlkeuze begint altijd met het kiezen van een kraag. En losse kraagstukken helpen om die keuze te maken. De verschillende kraagvormen laten zien wat een kraag voor uw gezicht en expressie doet. Voor de passpiegels nemen we alles door.

Vervolgens kiezen we andere stijlelementen, zoals sluiting, mouwen, lengte, afrondingen, achterzijde, noem maar op. Welke stijlelementen accentueren uw pluspunten en weerspiegelen uw persoonlijkheid? Met behulp van paskleding -broek, jasje of rok- bepalen wij samen met u wat het beste bij u past.

Wilt u de mouwen omslaan, afwerken met een mooie knoop, een plooi aan de achterzijde of juist een rijgsluiting? Niets is onmogelijk, verras ons met uw ideeën! Samen komen we tot een volmaakt resultaat.

Het is belangrijk om te weten voor welke gelegenheid u de kleding gaat gebruiken. Is het voor een bijzondere gebeurtenis, huwelijk, promotie, werk of vrijetijdskleding? Of wilt u de kleding voor meerder gelegenheden gebruiken? Houd u de eerste keer rekening met een ontwerp- en passessie die ongeveer anderhalf à twee uur duurt.

3. Uniek patroon per klant

Om perfect passende kleding te maken, nemen wij uw maten secuur op. Wij beginnen bij het opmeten van de basismaten: Omvangsmaten zoals bijvoorbeeld bovenwijdte, taillewijdte, armomvang en lengtematen zoals bijvoorbeeld ruglengte en beenlengte. Op basis van de opgemeten maten krijgt u paskleding aan. Aan de hand van onder andere de schaduweffecten in de paskleding, zien wij de juiste verhoudingen.

Ten behoeve van de pasvorm wordt de paskleding nauwkeurig naar uw lichaam afgespeld. Vervolgens geven we de stijlelementen vorm zoals de lengte, de afronding, de taillering, de plaatsing van de zakken, enzovoort. Het zakje toch iets meer richting de taille oogt slanker, een kloeke schouder maakt net wat zelfverzekerder en een twee centimeter hogere kraag, staat mogelijk nog krachtiger.

4. Maaktijd

Op het moment dat u 100% tevreden bent over het ontwerp en de keuze in stoffen, gaat ons team aan de slag. U betaalt 50% van het totaalbedrag aan en circa vier weken later, met een maximale uitloop tot zes weken, ligt uw couturestuk voor u klaar. Gedurende deze weken, houden wij u, door middel van beeldmateriaal, op de hoogte van het maakproces van uw unieke SheSuit-couturestuk.

Uw exclusieve kleding van SheSuit is na vier weken gereed om te passen en op te halen. Soms is er nog wat finetuning nodig. Aan het deskundige oog van de coupeuses ontgaat niets. Bij de doorpas zien zij dan ook direct wanneer het kledingstuk goed is of wanneer bijvoorbeeld een mouw eventueel nog iets slanker of de zoom iets korter mag worden gemaakt. Deze eventuele aanpassingen kunnen meestal direct gedaan worden terwijl u een kopje koffie of thee drinkt.