Foto: Prins Bernhard Cultuurfonds

Uitreiking van de Zilveren Anjer

Prinses Beatrix heeft 9 juni in Koninklijk Paleis Amsterdam de Zilveren Anjer van het Prins Bernhard Cultuurfonds uitgereikt aan Daphne Wassink.
 
Deze onderscheiding gaat uit naar bijzondere vrijwilligers die jarenlang en belangeloos hun tijd, kennis of geld investeren om door hun liefde voor cultuur en natuur mensen te verbinden. Daphne ontving deze bijzondere onderscheiding omdat zij als voorzitter van Koornetwerk Nederland hét boegbeeld is van de Nederlandse koorzang, en koorzang is als culturele verbinder van mensen van groot belang. Door haar persoonlijke en onvermoeibare lobby konden koren na maanden van gedwongen stilzwijgen door corona weer zingen.
 
Dat doet ze naast haar baan bij het Conservatorium van Amsterdam en ander vrijwilligerswerk op nationaal, Europees en zelfs mondiaal niveau. Daphne is voorzitter van: Koornetwerk Nederland (www.koornetwerk.nl), Festival Leading Voices (https://leadingvoices.nl), en Friends of European Choral Association (https://europeanchoralassociation.org/friendsofeca)
 
We zijn zeer onder de indruk van Daphne en super blij en trots dat we haar voor deze bijzondere gelegenheid mochten kleden.
 
 
Daphne Wassink over SheSuit: “Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb bij SheSuit mijn outfit te laten maken. Ik ben blij met het resultaat, het voelde goed, de stoffen zijn fantastisch en het model past goed bij me. Veelvuldig mooie respons gehad op het geheel”
 
 
 
 
 
 
 

Meer nieuws

Channah @ SheSuit

Channah @ SheSuit

SheSuit is trots om Channah van ‘t Riet te kleden voor de première van “Songs for Leonard”.

Tweed is in the air

Tweed is in the air

We work together with Linton Tweed, the world’s most innovative fabrics designed and woven in England since 1912.

Fashionably white

Fashionably white

White is a colour that will never be out of fashion, absolutely timeless and elegant.

Blue it is

Blue it is

Baby blue is a pale tint of azure, one of the pastel colours.

Afspraak maken? U bent van harte welkom!