Opening Jeroen Pit Huis

Na jaren van intensieve voorbereiding was het dan nu echt zover, de officiële opening van het Jeroen Pit Huis. Hare Majesteit Koningin Máxima heeft op woensdag 11 mei 2022 Het Jeroen Pit Huis geopend. Het Jeroen Pit Huis is een samenwerking van Stichting VanKarnebeek4Kids, het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam UMC en Het Lindenhofje van het Leger des Heils.

Wij zijn vereerd dat Prof. dr. Clara van Karnebeek, hoogleraar Personalized Medicine voor Genetische Metabole Ziekten aan de UvA en mede initiatief neemster van het Jeroen Pithuis, voor deze gelegenheid gekozen heeft voor een koningsblauw ensemble van SheSuit!

 

Over het Jeroen Pit Huis

Een nieuw zorgconcept in een nieuw gebouw. De ontbrekende schakel in de zorg voor chronisch ernstig zieke kinderen tussen ziekenhuis en thuis. Een huiselijke setting waar het gezin wordt omringd door de beste zorg op medisch, verpleegkundig en psychosociaal gebied.

Het Jeroen Pit Huis is gebouwd op het terrein van Amsterdam UMC. Een vrijstaand gebouw met 8 huiselijke familie-appartementen met direct uitzicht op groen en water. In het Health park van  Amsterdam UMC. Veilig op loopafstand van het ziekenhuis.

Meer nieuws

Uitreiking van de Zilveren Anjer

Uitreiking van de Zilveren Anjer

We zijn zeer onder de indruk van Daphne en super blij en trots dat we haar voor deze bijzondere gelegenheid mochten kleden.

Channah @ SheSuit

Channah @ SheSuit

SheSuit is trots om Channah van ‘t Riet te kleden voor de première van “Songs for Leonard”.

Tweed is in the air

Tweed is in the air

We work together with Linton Tweed, the world’s most innovative fabrics designed and woven in England since 1912.

Fashionably white

Fashionably white

White is a colour that will never be out of fashion, absolutely timeless and elegant.

Blue it is

Blue it is

Baby blue is a pale tint of azure, one of the pastel colours.

Afspraak maken? U bent van harte welkom!