Sociaal

Sociaal

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk toegevoegde waarde te creëren voor mensen. Dit geldt voor onze klanten, onze collega’s, onze stakeholders en de gemeenschap om ons heen.

Klanten

Het is onze missie om vrouwen op een goede manier zichtbaar te maken, hen te empoweren, zodat zij zelfverzekerd en in stijl hun ambities en doelstellingen weten te realiseren.

Zoals uit diverse onderzoeken blijkt is diversiteit in (de top van) een organisatie van belang om de beste resultaten te behalen. Bovendien blijkt dat vrouwen niet alleen uit zijn op geldelijk gewin maar ook meer zullen investeren in continuïteit en de omgeving om hen heen.

Collega’s

SheSuit creëert arbeidsplaatsen voor mensen die het ambacht van patroontekenaar en maatkleermaker op het hoogste niveau ambiëren. Daartoe worden diverse stageplaatsen beschikbaar gesteld waarbij onder de enthousiaste  en professionele begeleiding van de ervaren SheSuit professionals, geïnteresseerde talenten zich verder kunnen bekwamen in het vak.

We hechten er veel waarde aan dat onze collega’s met plezier hun werk kunnen doen, in een plezierige omgeving, in goede samenwerking en op een veilige manier, waar bij zij marktconform beloond worden. Op deze wijze helpen we elkaar inspireren, kan onze creativiteit zich blijven ontwikkelen en blijven we met elkaar groeien om steeds weer nieuwe ontwerpen te creëren, de mooiste stukken te maken met ons belangrijkste doel: klanten gelukkig te maken.

Stakeholders

We zijn enorm dankbaar voor alle stakeholders in hun vertrouwen om van SheSuit een succesvol en  duurzaam winstgevend bedrijf te maken. Hun inzet, bijdrage en enthousiasme werkt aanstekelijk en draagt bij aan het plezier dat wij hebben om samen met onze klanten de mooiste stukken te ontwerpen en te produceren.

To add this image your a board, please login first.

To create a board, please login first.